Wednesday, 19/9/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Per cdo te mencur qe ka simptoma te cmendurise (shkaku mesyshi dhe sihrit te dijes dhe mencurise)Per cdo te mencur qe ka simptoma te cmendurise (shkaku mesyshi dhe sihrit te dijes dhe mencurise)

Per cdo te mencur qe ka simptoma te cmendurise (shkaku mesyshi dhe sihrit te dijes dhe mencurise)

Degjoje cdo dite pas namazeve ditore (minimumi 5 here ne dite )