Friday, 19/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Për çdo natë të vetme, kur jemi në gjumë, na mirret shpirtiPër çdo natë të vetme, kur jemi në gjumë, na mirret shpirti

“Për çdo natë të vetme, kur jemi në gjumë, na mirret shpirti, dhe për çdo natë të vetme,

Meleku e pyet Zotin para se të na kthejë shpirtin prapa,

“O Allah, e çka të bëj me këtë shpirt të këtij njeriu?

A dëshiron t’ia kthej apo ta mbajmë?”

Dhe çdo natë Allahu i jep leje Melekut të na lejojë ne të jetojmë për një natë më tepër.”

Nouman Ali Khan