Friday, 21/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Për ata të cilën ndihen të pafuqishëm


Për ata të cilën ndihen të pafuqishëm


makthi

Për ata të cilën ndihen të pafuqishëm

Merren dy lugë të mëdha [gjelle] nga makthi dhe vendosen në një enë të mbushur me 250 ml qumësht për tu zier, pasi të zihet shoqërohet më një lugë të madhe [gjelle] mjalt sidri pasi përzihen mirë njëra me tjetrën konsumohet kështu dy herë në ditë në mëngjes dhe drake pas buke, për afro 15 ditë rrjesht. Kjo mënyrë përdoret sa herë që njeriu e shikon veten e tij të lodhur apo të fuqishëm.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Disa faktorë të prishjes së dhëmbëve
Tags:

Categories

Archives