Tuesday, 17/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Patatja


Patatja


Patatja

Dobitë kuruese

Patatja ndikon në uljen e kolesterolit në gjak, duke ndikuar në metabolizmin e kësaj substance dhe kjo kryesisht në sajë të përmbajtjes së lartë të vitaminës C. Ka gjithashtu të dhëna eksperimentale se patatja ka vetinë të rrisë prodhimin e acetilkolinës në organizëm, e cila zgjeron enët e gjakut, duke ulur tensionin e tij. Rezultate të kënaqshme ka dhënë përdorimi i lëngu…See More

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Dieta në mjekësinë e Pejgamberit Muhamed (alejhi selam)
Tags:

Categories

Archives