Friday, 24/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Patatet e ëmbëla


Patatet e ëmbëla


patate e embela
Patatet e ëmbëla !!

Patatet e ëmbëla kanë formën e pankreasit i cili prodhon insulinën. Dhe në të vertetë patatet e ëmbëla balancojnë dhe rregullojnë indeksin apo vlerën e glukozës apo sheqerit në gjak.

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

 
Një shkrim tjetër i dobishëm  Disa sëmundje që luftohen me rrush të thatë

Categories

Archives