Friday, 24/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Partia e Drejtësisë: Zoti është Një


Partia e Drejtësisë: Zoti është Një


partia e drjetesise

Simboli i Partisë së Drejtësisë është vendosur të jetë ngritja e gishtit tregues.

Pjesëtarë të kësaj partie kanë shpjeguar se ky simbol, sipas traditës dhe fesë islame tregon se “Zoti është një”.

“Nga sot simboli i Partise se Drejtësisë është ngritja e gishtit tregues. ZOTI ESHTE NJË”, shkruhet në faqen zyrtare të kësaj partie.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Naim Tërnava, në hydben e Fitër Bajramit është lutur për mëshirë dhe begati për qytetarët e Kosovës

Categories

Archives