Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Parandalimi dhe mjekimi i gripit


Parandalimi dhe mjekimi i gripit


gripi

Parandalimi dhe mjekimi i gripit


Merrni 25 ml uje zem zem dhe 25 ml vaj te fares se zeze,

tundeni ne nje shishe te vogel

dhe me kete permbajtje pikoni nga 2 pika ne secilen vrime te hundes 2 here ne dite per 5 dite rresht.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Cka të përdori në raste nervozizmi?
Tags:

Categories

Archives