Saturday, 20/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Para se te flesh.. vepro sa te kesh mundesi prejPara se te flesh.. vepro sa te kesh mundesi prej

Para se te flesh.. vepro sa te kesh mundesi prej:

1- Merr abdest.

2- Fal namazin e Vitrit.

3- Lexo Ajetin Kursij, dy suret e fundit te Kuranit (Kul Eudhu birabil Felek dhe Kul Eudhu birabin nas) dhe sa ta kesh mundesi prej dhikrit (permendjes se Allahut ).

4- Pastroje zemren prej armiqesive dhe fali te tjeret.

5- Vendos (me zemer) qe te zgjohesh per namazin e sabahut, e do qe mire sikur te falje edhe dy rekate para sabahut (sunnetet).

6- Merr shkaqet, vendos ore me zile dhe fle heret.