Sunday, 16/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“O Zot unë dua të falem, ma mundëso të falem”“O Zot unë dua të falem, ma mundëso të falem”

Një njeri që nuk falet, vAllahi nëse thotë vazhdimisht “O Zot unë dua të falem, ma mundëso të falem”, “O Zot unë kam dëshirë të mbulohem, ma mundëso të mbulohem”, sinqerisht me gjuhën e vet lutet, a ka mundësi Allahu këtë njeri ta kthejë duarthatë? Jo vAllahi kurrë. Por njeriu frikësohet edhe dua të bëjë, frikësohet se mos pastaj me të vërtetë Allahu po ia pranon lutjen e pastaj njëmend mbulohet, ose pastaj njëmend ia fillon të falet.

Ky është shejtani subhanAllah, e bjen njeriun deri në atë shkallë që as Zotit të vet nuk e len t’i kthehet se e din që Zoti e don këtë njeri të kthehet, ia plotëson duanë dhe e kthen, dhe i thotë “Mos e u lut se njëmend ta plotëson pastaj, por ec kështu si je”.

Hoxhë Enis Rama