Sábado, 23/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O TI NEVOJTAR NGRITU ..!!O TI NEVOJTAR NGRITU ..!!

O TI NEVOJTAR NGRITU ..!!

Allahu i Madhëruar i dëgjon zërat, edhe nëse ato janë të fshehta,

dhe i din gjuhët, edhe pse ato janë të ndryshme,

dhe i përgjigjet nevojave, edhe pse ato janë të shumta,

dhe i fal gjynahet, edhe pse ato janë të mëdha,

dhe i përgjigjet lutjeve, edhe pse ato janë të vazhdueshme..

O ti që je nevojtar, ngritu.. dhe mos u bë mendjemadh, po drejtoju Allahut..

Zoti i jot të ftoi ta adhurosh nëpërmjet duasë dhe tha: “Kërkoni prej Allahut nga mirësitë e Tij”. Nisa 32.

Dhe mos harro se, koha më e mirë për t’iu lutur Allahut, është pjesa e tretë e natës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 4 times, 1 visits today)