Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Muhamed na e përshkruaj Zotin tënd?O Muhamed na e përshkruaj Zotin tënd?

Ubej bin Keabi përcjell se idhujtarët arabë i thanë Profetit (alejhi selam): O Muhamed na e përshkruaj Zotin tënd? Atëherë Allahu zbriti: “Thuaj: “Ai është Allahu, Një dhe i Vetëm! Allahu është Absoluti, të Cilit i përgjërohet gjithçka në amshim. Ai as nuk lind, as nuk është i lindur. Dhe askush nuk është i barabartë (a i krahasueshëm) me Atë!” (Suretu el Ihlas) [E përcjell Ahmedi dhe të tjerë].

(Visited 24 times, 1 visits today)
Top