Sunday, 17/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

O imam, të lutem, merre djalin tim dhe mësojeO imam, të lutem, merre djalin tim dhe mësoje

O imam, të lutem, merre djalin tim dhe mësoje

Një fëmijë i vogël hyri në një xhami të Parisit dhe iu drejtua imamit: “Më ka dërguar nëna ime të mësoj në shkollën tuaj.” Imami ia ktheu: “Ku është nëna jote, për të marrë të dhënat e tua?” Fëmija u përgjigj: “Është në rrugë, sepse nuk është myslimane.” Imami doli shpejt nga xhamia dhe kur u takua me të ëmën e fëmijës, ajo i tha: “Kam komshi një familje myslimane. Kur e ëma përcjell fëmijët për në shkollë, ata ia puthin dorën asaj. Janë shumë të lumtur. O imam, unë nuk kam parë një mysliman t’i dërgojë prindërit e tij në “Shtëpinë e të Moshuarve”! Të lutem, merre djalin tim dhe mësoje të bëjë me mua siç bëni ju me prindërit tuaj!”