Sunday, 21/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

O Allah kerkoj mbrojtje tek TiO Allah kerkoj mbrojtje tek Ti
O Allah kerkoj mbrojtje tek Ti prej sherrit te njerezve dhe xhineve.
Kerkoj mbrojtje tek Ti nga sherri i vetes sime.
Kerkoj mbrojtje tek Ti nga syri i keq dhe hasedi.
Kerkoj mbrojtje tek Ti nga magjia.
Kerkoj mbrojtje tek Ti nga frika, pikellimi,pertacia,dembelia dhe varferia.
Kerkoj mbrojtje tek Ti nga sprovat e mundimshme te dexhallit.
Kerkoj mbrojtje tek Ti nga shirku ,kufri dhe zjarri i xhehenemit.
Amin