Thursday, 18/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

“O Allah! FALI DHE MËSHIROJ VETËM KËTA!”“O Allah! FALI DHE MËSHIROJ VETËM KËTA!”

“O Allah! FALI DHE MËSHIROJ VETËM KËTA!”

– Fali dhe mëshiroj besimtarët.
– Fali dhe mëshiroj gjynahqarët.
– Fali dhe mëshiroj falësit e namazit. 
– Fali dhe mëshiroj ruajtësit e nderit.
– Fali dhe mëshiroj baballarët dhe nënat.
– Fali dhe mëshiroj të vjetrit dhe të rinjtë.
– Fali dhe mëshiroj nxënësit dhe nxënëset.
– Fali dhe mëshiroj mësuesit dhe mësueset.
– Fali dhe mëshiroj bamirësit dhe bamirëset.
– Fali dhe mëshiroj studentet dhe studentet.
– Fali dhe mëshiroj të mirët dhe të sjellshmit.
– Fali dhe mëshiroj të ndershmit e të ndershmet.
– Fali dhe mëshiroj të mbuluarat dhe të zbuluarat.
– Fali dhe mëshiroj ata që hidhërohen dhe nxehen.
– Fali dhe mëshiroj djemtë dhe vajzat e myslimanëve.
– Fali dhe mëshiroj të gjithë ata që harrojnë dhe gabojnë.
– Fali dhe mëshiroj të gjithë ata që nguten dhe tejkalojnë.
– Fali dhe mëshiroj të gjithë ata që po i lexojnë këto lutje.
– Fali dhe mëshiroj të gjitha ata që bëjnë “like” (pëlqejnë).
– Fali dhe mëshiroj të gjithë ata që “comment” (komentojnë).
– Fali dhe mëshiroj të gjithë ata bëjnë “share” (shpërndajnë).
– Fali dhe mëshiroj të gjithë ata që thonë: AMIN
Fale dhe mëshiroje shkruesin, postuesin e lutjes .

O Allah! FALI DHE MËSHIROJ VETËM KËTA!”