Wednesday, 21/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

NJERIU KA NEVOJË PËR FJALË TË MIRA!NJERIU KA NEVOJË PËR FJALË TË MIRA!

lule

NJERIU KA NEVOJË PËR FJALË TË MIRA!
Atje ku nuk vlerësohesh e çmohesh, tërhiqu me paqë! Atje ku fjala e keqe kushton shumë lirë, kurse e mira shumë shtrenjtë. Për shkak se bashkëveprimi i tyre me ty, do të jetë i ndërtuar mbi tullat e mosvlerësimit, mbi tullat e mosrespektit. Mbi tullat e mungesës së sjelljes dhe të edukatës, mbi tullat e shpërfilljes dhe talljes. E kjo të dëmton psikologjikisht shumë rëndë! Sepse të shterron vetëbesimin, qetësinë e brendshme, motivin dhe aspiratat! Ndaj dhe të këshilloj tërhiqu nga ai vend e shoqëri!

Agron Islami