Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Nje milingone kafshoi njërin nga Profetet dhe ai urdheroi qe te gjitha foletë e milingonave te digjeshin. Por …“Nje milingone kafshoi njërin nga Profetet dhe ai urdheroi qe te gjitha foletë e milingonave te digjeshin. Por …

Buhariu percjell nga Ebu Hurejra se e ka degjuar Profetin (alejhi selam) te thote: “Nje milingone kafshoi njërin nga Profetet dhe ai urdheroi qe te gjitha foletë e milingonave te digjeshin. Por Allahu i shpalli dhe i tha: Te kafshoi vetëm nje milingone dhe ti urdherove te digjej nje bashkësi qe madheron Allahun?”.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Top