Domingo, 24/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Një lutje profetike për zemra të pikëlluaraNjë lutje profetike për zemra të pikëlluara

 

Një lutje profetike për zemra të pikëlluara

Allahumme la sehla ila ma xhealtehu sehla, we ente texhalul hazne idha shi’te sehla.

 

O Zoti im nuk ka të lehtë veçse  ajo që e ke bërë Ti të lehtë. Dhe Ti e bënë të vështirën kur të duash të lehtë.

 

Përsëritne shpesh me zemër,bindje dhe gjuhë.