Thursday, 23/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nishani-Kodheli vizitojnë helikoptermbajtësen britanike


Nishani-Kodheli vizitojnë helikoptermbajtësen britanike


Presidenti i Republikës dhe Komandanti i Forcave të Armatosura Bujar Nishani dhe ministrja e ardhshme e Mbrojtjes, Mimi Kodheli vizituan sot helikoptermbajtësen britanike HSM Ilustrios të vendosur në hapësirën detaretë Gjirit të Vlorës. 

anije luftarake

Në një konferencë për shtyp të mbajtur në mjediset e helikoptermbajtëses britanikeHSM Ilustrios të vendosur në hapësirën detare të Gjirit të Vlorës, Nishani theksoi se kjo është stërvitja më e madhe që forcat britanike kanë zhvilluar gjatë viteve të fundit në rajonin e Mesdheut.

“mes Shqipërisë dhe Britanisë ka një histori të gjatë bashkëpunimi që spikat me Luftën e Dytë Botërore dhe vijon në kuadrin e NATO-s”,u shpreh ai. /albeu/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Edi Rama të bëjë kujdes nga politikanët e partisë së tij

Categories

Archives