Wednesday, 24/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nga vijnë pikëllimet?Nga vijnë pikëllimet?

Nga vijnë pikëllimet?
Ibën Kajjimi, Allahu mëshiroftë, ka thënë: Pikëllimet, shqetësimet dhe brengat vijnë nga:
Dashuria ndaj dynjasë dhe këmbëngulja në të.
Mangësia në veprat e mirēsisë dhe bindjes ndaj Allahut.

#HoxhëTalhaKurtishi