Sábado, 23/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

NËSE VDES SHPRESA, VDES ÇDO GJËNËSE VDES SHPRESA, VDES ÇDO GJË

NËSE VDES SHPRESA, VDES ÇDO GJË

Katër qirinj flisnin njëkohësisht mes vete:

I pari nga ata tha: Askush nuk ka nevojë për mua dhe u fika.

I dyti nga ata tha: Unë jam sinqeriteti dhe askush nuk më beson mua dhe u fika.

I treti nga ata tha: Unë jam dashuria dhe askush nuk kujdeset për mua dhe u fika.

I katërti nga ata tha: Unë mund ti ndez të tre qirinjtë, ngase unë jam shpresa.

Mos e humb shpresën. Nëse vdes shpresa, vdes çdo gjë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU