Monday, 10/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse ti nuk e vlerëson veten, aq më pak do të vlerësojnë të tjerëtNëse ti nuk e vlerëson veten, aq më pak do të vlerësojnë të tjerët

Nëse ti nuk e vlerëson veten, aq më pak do të vlerësojnë të tjerët. Nëse ti nuk e respekton veten, mos prit që të të respektojnë të tjerët. Nëse ti nuk kujdesesh për veten, mos mendo se dikush tjetër do të kujdeset pë ty. Tek ti kanë të drejta shumë persona, i pari prej tyre është vetja jote. Mos e poshtërso atë duke mos ju nënshtruar Zotit apo duke u nënçmuar para krijesave të Tij. Ti ke vlerë të madhe, për ty Allahu krijoi çdo gjë, shejtanin e mallkoi sepse nuk të nderoi ty. Ji krenar, mirëpo jo mendjemadh dhe përbuzës, sepse në të njejtën kohë ti ke edhe mangësi të shumta.

Hoxhë Omer Zaimi