Wednesday, 26/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse shef gjatë gjumit në ëndërr diçka qe të shqetëson


Nëse shef gjatë gjumit në ëndërr diçka qe të shqetëson


 

Nëse shef gjatë gjumit-në ëndërr diçka qe të shqetëson atëherë:

1-Të pështyshë në anën tënde të majtë 3 herë

2-Kërko mbrojtjen e Allahut nga e keqja qe e ke parë

3- Të kthehesh në anën tjetër të krahut

4- Mos i trego askujt atë qe ke parë,çfarëdo qoftë ajo

5- Është mirë të ngritesh dhe ti falësh 2 rekate namaz nafile dhe me lejen e Allahut do të kaloj shqetësimi.

Hoxhë Musli Zymberi

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Kush e thotë këtë në mbrëmje ,do të jetë prej banorëve të Xhennetit?!!
Tags:

Categories

Archives