Sunday, 22/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Nese ngrite duarte drejt qiellit …

Nese ngrite duarte drejt qiellit …

lutje

Nese ngrite duarte drejt qiellit dhe gjuha fillon te levize me lutje, bindu se ti je ne njeren nga keto 3 kategori:

1- Ose te pranohet lutja.
2- Ose te largohet nje e keqe.
3- Ose ruhet ne ahiret per ty.

Pershtati: Valdet Kamberi

Një shkrim tjetër i dobishëm  Dua shqip për shkatërrimin e atyre qe kane magji në shpi (familje)
Tags:

Categories

Archives