Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse nervozohesh le të kujtohen këtoNëse nervozohesh le të kujtohen këto

Prej shkaqeve mendore apo kuptimore:

1. Ta kujton i nervozuari shpërblimin që ka për ndaljen e vetvetes në momentet e nervozës.
2. Të përkujton se djalli është shtyrësi dhe ndihmuesi i tij në ato momente.
3. Gjithashtu ta ketë në mendje se vazhdimësia në nervozë e shton edhe më shumë nervozën dhe mbjellë tek ai inat.
4. Të imagjinojë pamjen e tij (duke qenë nervozë), e kjo e thërret atë në pakësimin e nervozës.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Top