Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Nëse gjashtë cilësi janë mbledhur tek një grua, mirësia e saj është e përsosurNëse gjashtë cilësi janë mbledhur tek një grua, mirësia e saj është e përsosur

Ahmed ibn Harb Allahu e mëshiroftë ka thënë:

“Nëse gjashtë cilësi janë mbledhur tek një grua, mirësia e saj është e përsosur:

Ruajtja pesë kohëve të namazit, 
Nënshtrimi ndaj burrit të saj,
Kënaqësia e Zotin të saj,
Ruajtja e gjuhës nga përgojimi dhe thashethemet,
Braktisja e pasurisë se kësaj bote,
Dhe sabri(durimi) pas fatkeqësive.”

Sijer ea’lam en-Nubela i Imam edh-Dhehebiut