Thursday, 21/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse doni të keni kujtesë të mirëNëse doni të keni kujtesë të mirë

truri kujtesa

Luteni Allahun


Nëse doni të keni kujtesë të mirë, luteni El-Muxhib-in (Lutjepranuesin). Luteni Allahun e Lartësuar për atë që keni nevojë – njohuri të dobishme, arsye të shëndoshë dhe kujtesë të mirë. Në fakt, kujtesa jonë është bekim nga Allahu dhe duhet që në çdo çast të jemi falënderues për të. Që t’ia dimë vlerën, ne duhet ta mbajmë atë të shëndoshë dhe ta përdorim për qëllime të mira që do të na afrojnë me Allahun e Plotfuqishëm.