Quinta-feira, 23/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse disa njerëz të duan shumë dhe mendojnë mirë për ty nuk do të thotë se je i mirëNëse disa njerëz të duan shumë dhe mendojnë mirë për ty nuk do të thotë se je i mirë

Hoxhë Mustafa Tërniqi

Nëse disa njerëz të duan shumë dhe mendojnë mirë për ty nuk do të thotë se je i mirë. Edhe nëse të urrejnë disa të tjerë dhe mendojnë keq për ty nuk do të thotë se je i keq. Mundohu të bësh ato punë që e kënaqin Zotin sepse Ai e ka caktuar se kush do jesh. Sa për njerëzit, këndvështrimet e tyre nuk mbarojnë asnjëherë.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Top