Monday, 22/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Nëse dikush ejakulohet në gjumë gjatë ditës së agjërimit, çfarë gjykimi ka për agjërimin e kësaj dite?


Nëse dikush ejakulohet në gjumë gjatë ditës së agjërimit, çfarë gjykimi ka për agjërimin e kësaj dite?


Pyetje: Nëse dikush ejakulohet në gjumë gjatë ditës së agjërimit, çfar gjykimi ka për agjërimin e kësaj dite?

Përgjigje: Nëse agjëuesi ejakulohet gjatë ditës së Ramazanit duke qënë në gjumë, një gjë e tillë nuk ja dëmton agjërimin sepse kjo është jashtë vullnetit të tij, dhe ai që është në gjumë i është ngritur lapsi (nuk meren në konsideratë veprimet e tij. Sh.p). Shejh Uthejmin Allahu e Meshirofte SHKEPUTUR NGA LIBRI “Mexhalis Ramadan” Perktheu Bledar Haxhiu.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Gjërat që nuk e prishin agjërimin

Categories

Archives