Wednesday, 21/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetësNëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës

Nëse dikujt i janë mbyllur rrugët e jetës, ky person ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si t’i ri-hapë ato përseri!
Nëse dikujt i janë hapur shumë rrugë të jetës ndërsa ai nuk dinë se nga cila të shkojë, ai ka nevoj për dikë i cili do ta mësojë se si ta përzgjedh dhe ta gjej rrugën e duhur.
Thjeshtë ti ke nevojë për njerëz që të këshillojnë drejt, sepse vetëvetja jo çdoherë t’i jep përgjigjet e duhura!

Yll Avdijaj