Friday, 26/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në Stamboll do të organizohet Konferenca Ndërkombëtare për Islamofobinë!


Në Stamboll do të organizohet Konferenca Ndërkombëtare për Islamofobinë!


 

Konferenca ndërkombëtare rreth datave 12-13 shtator, me temë “Islamofobia në kontekst të Ligjit Medias” është organizuar nga Organizata e Bashkëpunimit Islamik dhe Drejtoria e Përgjithshme e Shtypit dhe Informacionit.

Stambolli organizon Konferencën Ndërkombëtare për Islamofobinë

Fjalimin e hapjes së kësaj konference do ta bëjnë Zëvendëskryeministri Bylent Arënç, Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Bashkëpunimit Islamik Ekmeletin Ihsanollu dhe Drejtori i Përgjithshëm i Shtypit dhe Informacionit Murat Karakaja.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mos të të tronditi të pavlefshmet, se e gjithë jeta në përgjithësi është e pa vlerë

Categories

Archives