Tuesday, 17/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në stacionin hekurudhor në Preshevë kapen 13 emigrant nga Siria


Në stacionin hekurudhor në Preshevë kapen 13 emigrant nga Siria


temp-Treni_135205046Në një aksion të përbashkët të policisë dhe doganës, ditën e shtunë me 17 gusht në stacionin hekurudhor të Preshevës janë ndaluiar 13 emigrant nga Siria që kishin tentuar të kalojnë kufirin ilegalisht nga Maqedonia.

Ata janë zbuluar gjatë kontrollimit të kompenzimit të trenit të zbrazët që po udhëtone nga Greqia drejt Austrisë.

Sypozohet se ata kanë hyrë në tren diku në Maqedoni dhe kështu kanë tentuar të shkojnë drejt Evropës perëndimore.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  BL Tërrnoc: Të zbardhet rasti i policit dhe të mos politizohet rasti aksidental

Categories

Archives