Segunda-feira, 18/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Në kohë pikëllimi dhe brengosjeje bëje këtë lutjeNë kohë pikëllimi dhe brengosjeje bëje këtë lutje

Ibn Abasi raporton se Profeti a.s, në kohë pikëllimi dhe brengosjeje bënte këtë lutje:

“Nuk ka zot përpos Allahut, Të Gjithëfuqishmit, Të Butit, nuk ka zot përpos Allahut, Zotit të Fronit të Lartë, nuk ka zot përpos Allahut, Sunduesit të qiejve, tokës dhe fronit të nderuar.” (Buhariu dhe Muslimi)

Enesi thotë se kur Profeti a.s përballej me ndonjë vështirësi serioze, ai thoshte gjithmonë lutjen:

“O I Gjallë, o I Përjetshëm, kërkoj strehim në mbrojtjen Tënde.” (Tirmidhiu)

 

(Visited 20 times, 1 visits today)