Sunday, 20/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Ndikimi i babait në zhvillimin e shëndoshë të fëmiut – Lexoni libra fëmiut tuajNdikimi i babait në zhvillimin e shëndoshë të fëmiut – Lexoni libra fëmiut tuaj

Ndikimi i babait në zhvillimin e shëndoshë të fëmiut

Lexoni libra fëmiut tuaj

Duke filluar nga mosha 1 vjeçare filloni ti lexoni libra adekuate për moshën e tij. Leximi është shumë i dobishëm për një zhvillim të shëndosh dhe për një afërsi të ngrohtë mes fëmiut dhe babait. Kur të rritet paksa është shumë e dobishme të zgjedhni së bashku librin apo ndonjë tregim që do ta lexoni. Kjo i jep vetëbesim dhe vetëvleresim fëmiut tuaj dhe bënë që raportet tuaja të bëhen edhe më të ngrohta.