Tuesday, 17/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ndihmo vogëlushen 1 vjecare Tana Sabedini


Ndihmo vogëlushen 1 vjecare Tana Sabedini


NDIHMO VOGËLUSHEN 1 VJEÇARE “TANA SABEDINI”

Vogëlushja e vogël Tana Sabedini është vajzë 1 vjeçare nga Presheva, vuan nga sëmundja e zemrës (Aorta), Që të shërohet ajo duhet të trajtohet jashtë vendit, por shuma e kërkuar (50.000 €) është e papëballueshme për familjen e saj.

Kërkohet nga gjithë qytetarët e Luginës së Preshevës dhe më gjerë që ta ndihmojnë familjen Sabedini nga Presheva që ta shërojnë sa më parë vajzën e tyre.

Photo: NDIHMO VOGËLUSHEN 1 VJEÇARE “TANA SABEDINI” </p> <p>Vogëlushja e vogël Tana Sabedini është vajzë 1 vjeçare nga Presheva, vuan nga sëmundja e zemrës (Aorta), Që të shërohet ajo duhet të trajtohet jashtë vendit, por shuma e kërkuar (50.000 €) është e papëballueshme për familjen e saj. </p> <p>Kërkohet nga gjithë qytetarët e Luginës së Preshevës dhe më gjerë që ta ndihmojnë familjen Sabedini nga Presheva që ta shërojnë sa më parë vajzën e tyre. </p> <p>VIDEO: http://youtu.be/yEJNZXLnsaI<br /> Lexo artikullin e plotë: http://goo.gl/S19HJP<br /> NDIHMOJE EDHE TI QË AJO TË JETOJ!

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Mitrovicë: Shuajbi shtatëvjeçar vuan nga leukemia, ka nevojë për ndihmë
Tags:

Categories

Archives