Thursday, 30/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Musa Xhaferri me armë në punë


Musa Xhaferri me armë në punë


Të shkosh me armë në punë duket se është tendenca që po përkrahin ministrat e kabinetit të kryeministrit Nikolla Gruevski.

parlamenti maqedonas
Sipas portalit “Libertas”, pjesa më e madhe e këtij kabineti janë të etnitetit shqiptarë. Sigurimi i zv/kryeministrit nga rradhtë e BDI-së kanë parë qëMusa Xhaferri mbanë armë dhe kanë lajmëruar menjëherë kryeministrin.

Kryministri ka marrë masa për të siguruar qeverinë pasi zv.kryministrit Xhaferrii është gjetur pistoletë. Madje kontrollit të rreptë po i nënshtrohen edhe ministrat e tjerë para se të futen në godinën e qeverisë. /albeu/

Një shkrim tjetër i dobishëm  VMRO e BDI nuk duan regjistrim pasi është ulur numri i maqedonasve dhe shqiptarëve

Categories

Archives