Wednesday, 24/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

A munden njerezit t’i shohin engjejt?


A munden njerezit t’i shohin engjejt?


 

Pyetja: A munden njerezit t’i shohin engjejt?

Shejkh el-Albani:Ne formen qe Allahu i krijoi ata, jo.
Ne forma te cilat ata mund t’i imitojne, atehere natyrisht.

Dhe Aishah, Allahu qofte i kenaqur me te, dhe te tjeret e pane Xhibrilin
ne formen e Dihjah el-Kalbi.
Sa i perket parjes se Xhibrilit ne formen e tij origjinale,
atehere kjo nuk i eshte dhene askujt pervec Pejgamberit sal-lAllahu alejhi ue sel-lem.

[El-Huda uen-Nur, 322.]

Një shkrim tjetër i dobishëm  Mardheniet intime te lejuara dhe te ndaluara nga shejh Uthejmin.
Tags:

Categories

Archives