Monday, 29/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekullitë e Mekës dhe të Qabes. Pika e Artë 1.618


Mrekullitë e Mekës dhe të Qabes. Pika e Artë 1.618


Një shkrim tjetër i dobishëm  Moska refuzon(15 miliard dollare) propozimin e Arabise Saudite për të mos ndihmuar Asad

Categories

Archives