Sexta-feira, 26/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekullitë e Kur’anitMrekullitë e Kur’anit

Kurani mrekullite

Mrekullitë e Kur’anit

Barazia:
1- Dunjaja është përmendur 115 herë, dhe ahireti (është përmendur) 115 herë.
2-Melaiket janë përmendur 88 herë, edhe shejtanët janë përmendur 88 herë.
3- Fjala ‘njerëz’ është përmendur 50 herë, edhe pëjgamberët janë permendur 50 herë.
4- Përmirësimi është përmendur 50 herë, edhe prishja është përmendur 50 herë.
5- Iblisi është përmendur 11 herë, edhe kërkim-mbrojtja nga ai është përmendur 11 herë.

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 8 times, 1 visits today)
Top