Thursday, 23/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mrekulli shkencore nga Kur’ani


Mrekulli shkencore nga Kur’ani


uji dhe toka

Mrekulli shkencore nga Kur’ani:

-Fjala ”Deti” ne Kur’an permendet 32 herë.
-Fjala “Tokë” ne Kur’an permendet 13 herë.

-Deti + Toka = 32 +13= 45

-Deti= 32/45*100= 71.11111111 %

-Toka= 13/45*100= 28.88888889 %-Deti+Toka= 100%

Shkenca bashkëkohore shumë vonë e ka vërtetuar se Uji e mbulon 71.111 % te sipërfaqes së Tokës dhe se Toka mbetet 28.889 %.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Sëmundjet e gjuhës
Tags:

Categories

Archives