Wednesday, 18/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Motër martohu me këtë djalë


Motër martohu me këtë djalë


martohu

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, ka moral dhe ka fe.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, me nënën dhe me motrën e vet sillet si me mbretëresha.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, me të miturin sillet si të jetë baba i tij.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, që e fal namazin nga frika e llogarisë para Allahut, e jo nga frika e njerëzve apo nga humbja e reputacionit.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, e donë mbulesën tënde, dhe është i kënaqur të ketë për grua, para se të sheh të zbukuruar me kozmetikë.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, e donë namazin e natës.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, qan se një fëmijë mbetet jetim.. martoje!

Nëse ta kërkon dorën një djalë, i cili, pikëllohet për gjendjen e muslimanëve.. martoje!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Magjistarët nuk korren sukses me këtë grua... përse?
Tags:

Categories

Archives