Friday, 21/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Mos u turpëro nga zemra jote e mirë


Mos u turpëro nga zemra jote e mirë


zemra

Bëhu me Allahun i drejtë.

Dhe me njerëzit korrekt.

Me shpirtin i fortë.

Me të varfrit bujar.

Me fëmijët i mëshirshëm.

Me të dashurit këshillues.

Me armikun i butë.

Me injorantin i heshtur.

Çfarëdo që ndodh mos u turpëro nga zemra jote e mirë, sepse kjo nuk është dobësi po fuqi!

Diamanti nuk turpërohet nga shkëlqimi i fortë i tij!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Sepse t'i je e gjithë bota për mua !!

Categories

Archives