Wednesday, 18/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

“Mos u trishto,se trishtimi të dobëson fuqinë dhe ta shkatërron trupin

“Mos u trishto,se trishtimi të dobëson fuqinë dhe ta shkatërron trupin

Mos u trishto,se trishtimi të dobëson fuqinë dhe ta shkatërron trupin
Gjithashtu,pikëllimi i tepërt sjell ulçer në stomak.

Dr.Josepf F.Mantagno,njëkohësisht edhe autor i librit Problemi i Nervozizmit thekson: “Njeriut nuk i shkakton ulçer ngrënia e ushqimeve,por ajo që e ha atë.”

Poeti i madhë arab thotë:

Streset e shkatërrojnë trupin dhe e hollojnë nga pak
Të riut ia zbardhin flokët dhe e shëndërrojnë në plak.

Një shkrim tjetër i dobishëm  15 Gjera nga te cilat duhet te hiqni dore per te qene te lumtur !!

Categories

Archives