Sábado, 25/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos u pikëllo,nëse të preku thellë ngjarja që të ra,por pyet vetenMos u pikëllo,nëse të preku thellë ngjarja që të ra,por pyet veten

Mos u pikëllo,nëse të preku thellë ngjarja që të ra,por pyet veten

1.Ç’është më e keqja që do të kishte mundur të më ndodhë?

2.Përgatite veten për pranimin dhe bartjen e saj.

3.Pastaj me një qetësi shpirtërore përmirësoje atë paramendim.

E atyre (shokëve të Pejgamberit) që dikush u tha: “Populli (idhujtarët) është tubuar t’ju sulmojë, pra kini frikë!” Ajo, vetëm ua shtoi edhe më shumë besimin e thanë: “Neve na mjafton që kemi All-llahu, Ai është mbrojtësi më i mirë!”
(Kur`an 3:173)

(Visited 11 times, 1 visits today)
Top