Wednesday, 29/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mos u pikëllo, por lexoji këto rregulla që përmbajnë lumturinë!


Mos u pikëllo, por lexoji këto rregulla që përmbajnë lumturinë!


suksesi suksesi

1 – Dije se nëse nuk jeton brenda kufijve të ditës sate, shpejt do të të shpërndahet mendja dhe do t`i tejkalosh caqet. Kjo do të thotë që nëse zgjohesh në mëngjes, mos e prit mbrëmjen dhe nëse është mbrëmje mos e prit mëngjesin.

2 – Harroje të djeshmen me gjithë cka pate, mos mbaj mërzin e asaj që kaloi, se është marrëzi.

3 – Mos u preokupo për ardhmërinë se ajo i takon botës së panjohur, deri sa të të trokas në derë mos mendo për të.

4 – Mos u dridh nga kritikat, por qëndro i paluhatshëm, dije se kritika peshon sa vlera jote.

5 – Të besosh në Zotin e Madhëruar dhe të veprosh punë të mira është kënaqësia më e madhe e kësaj jete.

6 – Kush dëshiron stabilizim, qetësi e pushim shpirtëror, le t`i përmbahet të përmendurit e Allahut xh.sh.

7 – Dije se cdo gjë që ndodh është e caktuar nga Allahu xh.sh

8 – Mos prit falënderim prej askujt.

9 – Mësoje shpirtin të ballafaqohet me fatkeqësitë.

10 – Ndoshta kjo që të ndodhi është më e dobishme për ty.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Fatkeqësitë

Categories

Archives