Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mos u dëshpëro edhe nëse të shtohen akuzaMos u dëshpëro edhe nëse të shtohen akuza

Mos u dëshpëro edhe nëse të shtohen akuzat, edhe nëse të ngushtojnë fatkeqësitë, edhe nëse të mbyllet jeta për ty, se Allahu nuk e të lë nën qiellin e Tij të humbur e me dhimbje.

“E mos u dobësoni (fizikisht) dhe as mos u dëshpëroni (shpirtërisht), sepse ju jeni më të lartit, nëse jeni besimtarë të sinqertë.” (Ali Imran: 139)

Përktheu: Qendra Kur’anore