Sábado, 23/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Mos u brengos, kur prej teje rrjedh dobi e kur s’ta shperblejneMos u brengos, kur prej teje rrjedh dobi e kur s’ta shperblejne

Mos u brengos,
kur prej teje rrjedh dobi e kur s’ta shperblejne!

Isa alejhisselam ka sheruar me teper se tridhjete te semure me lloje te ndryshme semundjesh, si dhe shume te verberve u ka sjellur te pamurit (me ndihmen e Allahut), por ne fund ata qe i sheroi u bene kunder tij dhe armiqte me te rrezikshem.

Mos u brengos,
se nje e mire te dyfishohet ne dhjete, e nje e keqe te mbetet nje, madje ate mund ta fale Zoti yt dhe nuk ta numeron.

Dr. Aid el Karni