Monday, 10/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

MOS U ANKO ..!!MOS U ANKO ..!!

12552726_1672760279660570_1447698757484931779_n

MOS U ANKO ..!!
I verbëri shpreson … ta sheh botën.

I shurdhëri shpreson … t’i dëgjon zërat.

I palëvizshmi shpreson … të ecën.

Memeci shpreson … t’i thotë disa fjalë.

Kurse, ti …

sheh ..

dëgjon …

ecën …

dhe fol …

Për këtë arsye mos u anko, po thuaj: Elhamdulilah.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU