Wednesday, 20/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mos te qajme ate qe na ndodhi sotMos te qajme ate qe na ndodhi sot

mos qaj

Mos te qajme ate qe na ndodhi sot

Kjo qe po na ndodh sot, eshte fryt i asaj qe beme dje. Qave apo jo, nuk do ta ndryshoje ate qe bere dje. Perjetoje, madje perjetoje thelle. Pastaj mos qaj, por mundohu te mesosh per ate qe bere dje, dhe te te mos perseritet gabimi i se djeshmes. Nese je lodhur nga perseritja e tyre, nuk eshte zgjidhje shtrirja e dorezimi. E nese s’behesh prej atyre qe mesojne e buzeqeshin, do te jesh prej atyre qe vazhdimisht pesojne e qajne.

Avni Tafili