Wednesday, 19/9/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mos lejo që pa shpresa të arrij në zemrën tëndeMos lejo që pa shpresa të arrij në zemrën tënde

shpresa

Mos lejo që pa shpresa të arrij në zemrën tënde.
Pashpresa mbyll sytë, kështu që nuk mundesh me pa dyert e hapura. I Lartësuari thotë:

“O robërit e Mi, të cilët e keni ngarkuar veten tuaj me shumë gabime, mos e humbni shpresën ndaj mëshirës së Allahut, pse vërtet Allahu i falë të gjitha mëkatet, Ai është që shumë falë dhe është mëshirues”.(25)