Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Mos iu lut Zotit vetëm për të mirat e kësaj boteMos iu lut Zotit vetëm për të mirat e kësaj bote

Mos iu lut Zotit vetëm për të mirat e kësaj bote se rrezikon ahiretin tënd. Lutju Atij me sinqeritet për këtë botë dhe për botën tjetër se Ai ka në dorë gjithcka.

.Zoti ynë! Na jep të mira plot këtë botë dhe në botën tjetër dhe na ruaj nga dënimi i zjarrit të xhehenemit.

Hoxhë Mustafa Tërniqi